Thuis

SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD

Bedrijfprofiel

SUNTAK-VOEDSEL DIE CO., LTD VERVAARDIGEN.


Wij specialiseren ons in het veroorzaken van verscheidene verscheidenheden van samengeperst suikergoed, begonnen wij met onze zaken (SUNTAK - PHARMA) in 1992 in de geneesmiddelenzaken. De jaren succesvolle bedrijfsstrategieën heeft het bedrijf helpen om de kwaliteitsvereisten en de aangewezen verkoopkanalen te begrijpen om zijn producten dienovereenkomstig op de markt te brengen.

 

In productie van samengeperst suikergoed voert het bedrijf de high-tech methodes van de technologiekorreling uit. Dit staat toe bereikend de hoogste kwaliteitssmaak en de textuur van deze snoepjes. De munt is onze belangrijke rol in de markt. Voor drankmarkt, zijn de mengeling van de poederdrank en het tablettenzoetmiddel ons uitbreiden productregel in de markt. Gediplomeerd door internationale normen als GMP, ISO22000 (HACCP), BRC en Sedex.

Wij zijn toegewijd aan de bouw van grote suikergoedmerken die en pret om uniek, innovatief zijn te eten. Onze merken omvatten „DOMDOM“, „PRETmunt“, „Verse Vriendschappelijk“, „OMINTS“, met unieke verpakking, eigentijds ontwerp, en heerlijke aromaprofielen. Opzij van zijn eigen gemerkte producten, biedt het bedrijf de privé etiketdienst aan. Wij hebben met succes privé etiketproducten voor meer dan 50 unieke banketbakkerijmerken geproduceerd. Onze privé etiketdiensten omvatten creëren ontwerp, geselecteerd pakket en het ontwikkelen van aroma's en functionaliteit.

Wij zullen onze producten aan verschillende eerlijke tentoonstelling brengen, omvatten ISM in het Duits, Gulfoods in Doubai, en Buitensporig voedsel in USA.Welcome om ons te bezoeken.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Wij nemen prided in onze bedrijfgeschiedenis, waarden en verwezenlijkingen.

Sinds 1992, is ons bedrijf door zijn innovatie en capaciteit gekenmerkt om uit nieuwe kansen voordeel te halen. Medicijn handel bedrijfsbegin vanaf 1992, het beheersreputatie van het aanwinstenkrediet in lokaal. Breid binnen onze zaken tot het in het klein verkopen van ENSHITANG-apotheekopslag uit, verleen de gemakdiensten voor lokale ingezetenen, zoals Chinese traditionele geneeskunde en Essentiële geneesmiddelen.

In 2002, beslissen wij aan opstellingsfabriek en R&D-afdeling over kruidentabletten, succesvolle ontwikkeling in kruidenruit en drankmengeling. Deze innovatie op ruit en drankmengeling, verkooppunt op deze reeks is verfrist zich voor ademzorg in lokale markt.

Om ons product aan de wereldmarkt, in 2005 te brengen ontwikkelen wij nieuwe reeks met suiker vrije ingrediënten. Het speelt belangrijke rollen in onze fabriek. Basis op de suiker vrije ideeën, hebben wij suikergoed en zoetmiddel van de lancerings het het functionele tablet.

In 2011, begonnen wij privé etiket (contractvervaardiging) kans voor verschillend bedrijf als bedrijfsopties. Het is succesvolle bedrijfsstrategie om wereldmarkt te leveren. Onze doelstellingen brengen de veilige en blije banketbakkerij in de markt.

SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : domdom, omints, verse vriendschappelijk, H4U

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 2.5Million-5Million

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Muntsuikergoed van de keelruit voor verkoop Van goede kwaliteit De Muntsuikergoed van de keelruit voor verkoop Van goede kwaliteit De Muntsuikergoed van de keelruit voor verkoop Van goede kwaliteit De Muntsuikergoed van de keelruit voor verkoop
Suikergoed van de suiker het Vrije Munt

2 jaar van de Houdbaarheid het Natuurlijke Pepermunt Harde Suikergoed voor de Privé Etiketdienst

Pas Suikergoed van de Suiker het Vrije Gember voor Diabetici aan, Geen Hard Suikergoed van de Suikermunt

Het Britse Suikergoed van de de Suiker Vrije Munt van de Stijlreis, het Gevormde Suikergoed van de Tindoos Driehoek

Vers van het de Muntsuikergoed van de Adem Gezond Suiker Vrij de Bessenaroma met Privé Etiket

Leuk Kleurrijk Muntsuikergoed, Sorbitol het Taaie Suikergoed van de Melktablet

Het gat vormde Kleurrijk Muntsuikergoed, Koffie Op smaak gebracht Hard Suikergoed met Waar Koffiepoeder

Het kleurrijke Suikergoed van de Chocolademunt, het Koele Verse Suikergoed van de Pepermuntschors (voorraadontwerp)

Vrije Suikergoed van de vitamine C het Organische Suiker, Zuur Karameltoffee Oranje Aroma

Het Speelgoed van het nieuwigheidssuikergoed

Kerstmis/Halloween-het Speelgoed van het Nieuwigheidssuikergoed met Gezond Vitamine Cingrediënt

Klassiek van de het speelgoeddinosaurus van het nieuwigheidssuikergoed van de het eigelei de boonsuikergoed voor jonge geitjes

Kleurrijk van de de Ringsgelei van het Kerstmisuitsteeksel de boonsuikergoed in grote plastic fles

Kleurrijke en Smakelijke Choco-Pen voor saus van de kinderen de heerlijke chocolade voor cake

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Suikergoed van de suiker het Vrije Munt Leverancier. Copyright © 2016 - 2020 sugarfreemintcandy.com. All Rights Reserved. Developed by ECER